Description

Negom, lakiranjem i ukrašavanjem sopstvenih prirodnih noktiju se bavim više od deset godina. Svakodnevno istražujem i učim o tehnikama i proizvodima za lakiranje i ukrašavanje prirodnih noktiju. A posebnu pažnju sam posvetila nezi ruku, zanoktica i noktiju između dva lakiranja i tokom nošenja laka za nokte.

Uz pomoć ukrašavanja noktiju kreiram priče u vidu slika koje su u svakom trenutku uz mene. One su uvek tesno povezane sa onim što me okružuje (događaji, ljudi, prostori, boje, motivi..). Dok ih kreiram umirujem svoje pokrete i misli i usmeravam ih na ono što radim u tom trenutku, što mi omogućava da se osećam smireno i rasterećeno, a onda kada je krajnji proizvod gotov obliju me emocije kao što su zadovoljstvo i radost. S obzirom na to da su moja dela uvek uz mene, svaki put kada ih vidim oživim te emocije.

Ukrašavanjem noktiju stvaram čaroliju da bih inspirisala druge da rade stvari koje ih inspirišu.
Želim da brinete o sebi, i u kontekstu fizičkog izgleda, zato što vas to čini srećnijima i ispunjenijima, a to poboljšava vaš život i život onih koji su oko vas (roditelji, deca, supružnici, prijatelji itd.).

Education

Fakultet tehničkih nauka

2007/2012. master inženjer arhitekture