Description

Zabavna, kreativna i odgovorna osoba. Ekstrovert i neko ko brzo uči. Volim da pomažem i umem da prihvatim pomoć. Obožavam događaje na kojima mogu da naučim nešto novo i zanimljivo, kao i da upoznam ljude sličnih interesovanja. Volim prirodu, životinje, knjige, čaj i čokoladu. Obožavam čokoladu. ???? Volim da se igram sa decom, a moj posao mi omogućava da kroz igru radim i sa odraslim osobama. Njima je to ionako više potrebno, samo što oni to još uvek ne znaju. ????

Education

Visoka škola za obrazovanje vaspitača, Novi Sad

2009-2012 Strukovni vaspitač

Norwegian Cruise Line

2016 Certified Nursery Attendant

American Red Cross

2016 Advanced Child Care with First Aid/CPR/AED for infant, child and adult

Hey House (Put Promene)

2016 Heal Your Life Trener

Points Of You (Motiv Tim)

2017 Points Of You Praktičar

Experience

Udruženje za MNRO

2009-2015 Volonter

Vođenje radionica za lični razvoj korisnika, učestvovanje u organizaciji izleta, planiranje i vođenje sportskih aktivnosti kao i aktivnosti u vezi sa zdravljem i zdravom ishranom. Asistent drugim trenerima u radu. Konstantno prisustvovala obukama za lični i profesionalni razvoj.

Norwegian Cruise Line

2015-2017 Early Years Coordinator

Koordinator najranijeg uzrasta dece, zadužena za planiranje, organizovanje, usmeravanje i implementiranje programa za decu od 6 meseci do 5 godina. Zadužena za održavanje najviših standarda bezbednosti dece. Osmislila program za bebe uzrasta 6 meseci do 3 godine. Asistirala u radu sa decom od 6- 12 godina, kao i u radu sa tinejdžerima od 13-17 godina. Vodila i učestvovala u najraznovrsnijim porodičnim aktivnostima kao što su kvizovi, igre na pesku, kulinarska takmičenja, pravljenje životinja od balona, cirkus i mnogim drugim.

GamePlan

2017-until present Osnivač GamePlan-a

Vođenje radionica za lični i profesionalni razvoj kako pojedinca tako i grupe, uz kreativne i inovativne Points Of You alate kao i vežbe po metodologiji Lujze Hej, jedne od vodećih ličnosti u oblasti ličnog razvoja. Osmislila koncept radionice „Šoljica Razgovora“ gde imamo priliku da se upoznamo sa POY alatima uz ukuse ručno rađene, zdrave, organske čokolade i predivnih mešavina čaja. Uspešno povezivanje POY alata sa pojedincima koji veruju u holistički pristup kao i udruženjima za edukaciju mladih. Konstantno unapređivanje znanja raznim dodatnim obukama.