Vreme je život

Zamislite da vam svako jutro, kada se probudite, jedna banka stavi na raspolaganje 24.000 dinara. Šta biste uradili?
Ali kao u svakoj banci, i ovde postoje određena pravila.

Prvo pravilo: Sve što niste uspeli potrošiti tokom dana uzima vam se naveče! Ne možete prebaciti novac na neki drugi račun. Imate ga pravo potrošiti isključivo tokom tok istog dana ali ne zaboravite da vam svako jutro kad otvorite oči, banka opet uplaćuje novi iznos od 24.000 dinara za taj dan i tako svaki dan.

Drugo pravilo: Banka može prekinuti tu “IGRU” bez upozorenja! U bilo kom momentu može vas obavestiti da je sve gotovo i da se račun definitivno zatvara.

Na osnovu našeg iskustva, nesumnjivo ćete dobijeni iznos potrošiti na sebe, zabavu i kupovinu poklona onima koje volite. Trudićete se da vam svaki momenat donese sreću i zadovoljstvo.
Pa gde ima takva banka?

Tu čudesnu banku imamo svi mi na našem raspolaganju. To je VREME!

Svako jutro kad se probudimo naša životna banka nam otvara bez kamatni kredit od 24 časa života za taj dan. Što nismo proživeli taj dan – izgubljeno je. Juče je zauvek prošlo!
Svako jutro se ta magija se ponavlja. Zato nemojte zaboraviti nezaobilazno pravilo da banka može zatvoriti račun svakog minuta, bez upozorenja. U bilo kojem momentu život može stati!

Šta ste vi uradili danas sa vaših 24 časa?
Da li ste nekom poklonili (posvetili) vaše vreme? Uradili neko dobro delo? Imali neko predivno isksutvo?

Pogledajte ovaj naš portal banke vremena i vidite kako da kvalitetno provedete vaše dragoceno vreme, pomognete sebi i drugima i naravno, naučite nešto novo. Što da ne, jer učimo dok smo živi…

Blog

Ostavite odgovor